OpenMPE has released details on the Thursday morning meeting here in the Bay Area with HP officials and others in the 3000 community. The meeting in the HP Cupertino Maple Room begins at 9 AM PDT, or 1800 in Central Europe, and is set to run through 2:30 local time. During those five-plus hours — which might include a lunch brought in for any attendees who order out — the group will hear from HP's Mike Paivinen for 30 minutes on virtual CSY's plans for the post-2006 world. A 45-minute Q&A session will follow Paivinen's update; community members can have their questions asked by the board members if they forward them to OpenMPE's Donna Garverick, who's organized the meeting. (Garverick's e-mail is [email protected].)
Anyone in the Bay Area can attend the meeting. Garverick has posted a map of how to get to the Maple Room on the invent3k public access development server. Customers elsewhere in the world can dial in to the meeting via the Internet and public telephone lines:
(888) 584-2187 (U.S. and Canada Toll Free)
(706) 643-0132 (International)
Conference ID: 8786974
Customers who want to see interactive slides on the presentations can access the HP Classroom Web site below:
HP advises customers to test their setup ahead of the event with the following link:
The meeting room opens at 8:30, space donated by HP at OpenMPE's request.
The day's agenda, forwarded from the 3000 newsgroup in Garverick's trademarked lowercase-only style, shows a meeting where after a Birket Foster briefing on OpenMPE's group activities to date, HP will speak, and then the Q&A will lead to lunch. Some presentations from Foster and Art Bahrs originally set for HP World follow lunch.
We'll be on the scene in the Maple Room to report what's said if you can't listen in; there don't appear to be any plans to record the meeting. HP says it is hoping for some open discussion during the day.
Chuck Shimada, longtime Interex volunteer, will also talk about the status of the Interex Contributed Software Library programs, contributions which OpenMPE wants to handle. Garverick said in her post announcing the meeting:
we're making progress :-)
the following is the agenda for our meeting. both the times and the speakers are subject to change....but it's the plan we're working off of. (all times are pdt, adjust for local time as necessary)
1. opening statements/housekeeping, openmpe, 9:00, 15 minutes
2. openmpe update, birket, 9:15, 60 minutes
3. break, all, 10:15, 15 minutes
4. vcsy update, mike p, 10:30, 30 minutes
5. q&a, all, 11:00, 45 minutes
6. lunch, all, 11:45, 75 minutes
7. csl update, chuck s,13:00, 20 minutes
8. security presentation, art b, 13:20, 50 minutes
9. break, all, 14:30, 15 minutes
10. homesteading presentation, birket, 14:45, 50 minutes
11. wrap-up, openmpe, 14:35, 10 minutes